Tävlingsinfo 

Informationen är för fri publicering. Informationen är den vi har och det finns inga tillägg men den kan ändras under tävlingsdagen på grund av yttre förutsättningar och känsla under tävlingsdagen.

MÅNDAGEN DEN 1 APRIL 2024

Åby 6/4

Västerbo Voodoo - blev väldigt ner balanserad senast för att han skulle gå felfritt och därmed lite trög i loppet. Kommer att utrusta honom med skygglappar nu som han kommer att tävla bättre på. Det är luriga förutsättningar och han behöver nog ha några lopp innan han fungerar i lopp och balans.

Mysterius Lucifer - blev en tuff öppning och sedan blev han het i ledningen senast, så han kommer att få tävla i ryggar denna gång. Han ser formstark ut och det blir intressant att se hur det fungerar i lopp. Helstängt och barfota runt om.

U.S.Marines - har tränat på fint i vinter och han ser smidigare ut än i fjol. Det blir barfota bak.

All In Face - blev het med skygglapparna senast. Med den långa distansen så blir det öppet huvudlag denna gång. Normalt stark individ men han måste hålla sig lugn för att klara distansen.

Kagan - gjorde ett bra lopp i debuten och fick bra förutsättningar denna gång. Det blir biken denna gång och barfota runt om.

Irma Sisu - Lite minus på läget då hon är startsnabb. Det blir helstängt och vanlig vagn, barfota runt om.
/ Admin