Tävlingsinfo 

Informationen är för fri publicering. Informationen är den vi har och det finns inga tillägg men den kan ändras under tävlingsdagen på grund av yttre förutsättningar och känsla under tävlingsdagen.

MÅNDAGEN DEN 4 DECEMBER 2023

Mantorp 10/12

Mellby Indigo- ser fortsatt rytmisk och fin ut i träningen. Halvstängt på igen och vanlig vagn.

All In Face- har klarat av några snabbare tempojobb på gården med skor och brodd men det är ändå frågan om hans aktion klarar av skor med brodd. Intressant i träning och förutsättningar. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Best Time Ever- har varit ifrån för halsinfektion. Han ser väldigt pigg och formstark ut för dagen. Troligtvis inget större minus med skor och brodd. Troligtvis bike och skygglappar.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 4 DECEMBER 2023

Åby 9/12

Carroty- fortsätter att se bra ut i formen. Inte så stora frågetecken då hin fungerar bra med skor och brodd. Öppet huvudlag och bike.

Staro Quantas- ser bra ut och han har fått mer spänst i sig. Han har bättre form nu även fast han har gått bra hela året. Skygglappar och kan fungera med brodd och bakskor även om det är ett litet frågetecken.

Ad Hoc- ser bra ut i formen men det är ett större frågetecken hur han fungerar med bakskor och brodd. Helstängt och vanlig vagn.

Innovation Love- hade en halsinfektion men han orkar mer för dagen i träningen. Bakskor och brodd är ok för honom. Öppet huvudlag och bike.

Inlägget redigerades den 4 december 2023, kl. 21:28

/ Admin

MÅNDAGEN DEN 4 DECEMBER 2023

Kalmar 8/12

Star Photo- börjar komma tillbaka i form efter en halsinfektion. Han tränar starkare nu än inför förra starten. Gynnad av skor och fyrsen bana och eventuellt brodd. Bike på.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 4 DECEMBER 2023

Åby 6/12

Booker's- gör första starten för oss. Han har sett bra ut och besitter bra kapacitet men är lite svårbedömd. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Eight Mile- har varit ifrån för halsinfektion. Inte riktigt i form. Skygglappar och vanlig vagn.

Mauro di Quattro- har varit ifrån för halsinfektion. Finns kapacitet och han gör nog ett bra lopp direkt. Vanlig vagn och öppet huvudlag.

Take it Easy Tour- har varit ifrån länge. Bra kapacitet men frågetecken med brodd. Han har hittills tävlat bättre i monté men kan göra ett bra lopp. Öppet huvudlag vanlig vagn.

On the Move- fungerade inte på barfota fram senast, tränar ändå förbättrat den sista månaden. Stort frågetecken med femtespåret men med lite hästar kan underlätta starten. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Center Bus- var blek i den första starten. Han såg bra ut innan det loppet och har sett ännu bättre ut efteråt. Öppet huvudlag och frågetecken på hur han fungerar med skor och brodd bak.

Irma Sisu- tog lördagens lopp bra och hon såg bra ut i träningen i veckan. Hon gick med skor och broddar som även denna start.

Inlägget redigerades den 4 december 2023, kl. 21:21

/ Admin

MÅNDAGEN DEN 27 NOVEMBER 2023

Solvalla 2/12

Albert Zonett- galopperade troligtvis för grussprutet senast. Han har agerat så även tidigare och trivs bäst utan ryggar. Formen är bra. Öppet huvudlag. Skor och årstid är ett plus om det inte blir en saltat och tung sandbana. Vanlig grusbana är ett plus.

Laredo Boko- har inte kommit med i loppen som varit tänkt. Han har tränat för fullt och ser formstark ut.
Skor fungerar bra om det blir en vanlig grusbana. Sämre med en saltad tung sandbana.
/ Admin