Tävlingsinfo 

Informationen är för fri publicering. Informationen är den vi har och det finns inga tillägg men den kan ändras under tävlingsdagen på grund av yttre förutsättningar och känsla under tävlingsdagen.

SÖNDAGEN DEN 14 APRIL 2024

Jägersro 20/4

Uncle Silvio - har gjort två bra lopp i år och loppen gör honom gott. Denna gång blir det barfota runt om men vanlig vagn.

Ferrara - klarade inte av banan senast på Färjestad. Han ser fin ut och bör tävla på bra nivå. Barfota bak och öppet huvudlag.

Harpy - gör årsdebut. Han har trimmat på bra och var fin i ett 17-jobb på Åby. Lång distans har inte varit några problem tidigare. Öppet huvudlag och barfota bak.

Stinaavina Zonett - avvaktar tisdagens lopp men tanken är att hon ska gå med samma balans.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 14 APRIL 2024

Åby 18/4

Blablablaa - gjorde ett bra lopp i sin debut och blev störd efter 400m. Han går med samma balans igen; öppet huvudlag och barfota bak.

Malkia - hade väldiga problem med banan på Färjestad. Hon bör tävla på en bättre nivå denna gång. Samma balans som tidigare; öppet huvudlag och barfota bak.

Västerbo Voodoo - fungerade bra i senaste starten och han blir allt spänstigare. Får samma balans igen, lättad fram och barfota bak och öppet huvudlag.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 14 APRIL 2024

Axevalla 16/4

J.Kagan Brick - ser fin ut. Det var problem med vädret så därför fick han strykas senast, så han har gått full träning hela tiden. Bra spår i voltstart och det är oklart om han kommer att tävla barfota bak så det bestäms under tävlingsdagen.

Stinaalvina Zonett - vann i årsdebuten och har tränat på efter det så det borde vara mer drag i henne denna gång. Hon går barfota runt och helstängt som vanligt.

Laredo Boko - tappade aktionen på en lite besvärlig bana på Jägersro senast. Han ser fin ut och formen närmar sig. Det blir öppet huvudlag och barfota runt om.

Annamaria Diablo - kom iväg från start senast och det är möjligt att startbilen hjälpte till. Spår 4 tror jag att hon klarar men hon är tveksam under de första 200m. Loppen gör henne gott i vilket fall.

Grant Hall - gör årsdebut. Han ser fin ut. Förutsättningarna har han inte gillat så bra tidigare då han varit en "frontrunner". Troligtvis blir det barfota runt om och vanligt huvudlag.

/ Admin

TISDAGEN DEN 9 APRIL 2024

Mantorp 15/4

Jayden des Joudes - vann senast och han har sett bra ut efteråt. Det blir barfota bak igen, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Mauro di Quattro - har blivit struken av olika anledningar men tränat på bra hela tiden. Han är inte lika seg nu som han var i höstas. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.
/ Admin

TISDAGEN DEN 9 APRIL 2024

Bergsåker 13/4

Albert Zonet - har tränat på bra efter senaste starten och han drog ett spår som passar honom. Det blir barfota fram och bike denna gång. Öppet huvudlag.
/ Admin

TISDAGEN DEN 9 APRIL 2024

Örebro 11/4

Annamaria Diablo - har inte fungerat i de första starterna. Vi återgår till öppet huvudlag och hon får nu prova på startbil. Hon går barfota bak och vi hoppas att autostart är ett plus.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 4 APRIL 2024

Färjestad 8/4

Blablablaa - gör debut. Han har mycket bra kapacitet men är som vanligt svårbedömd. Öppet huvudlag, skor runt om (om inte något gör att det är speciellt svårt att få grepp i banan) han är stor och då blir det eventuellt barfota bak.

Googoo Cool - pausade när han kom först senast. Han är stark och rejäl och öppnar bra bakom bilen så det borde bli en bra position. Öppet huvudlag och barfota bak igen, vanlig vagn.

Malkia - var bra efter några veckors paus. Hon ser fortsatt formstark ut och det blir samma balans som senast och öppet huvudlag.

Ferrara - gjorde en fin årsdebut och han tog loppet bra. Barfota bak och öppet huvudlag igen. Förhoppningsvis är detta det minst viktiga loppet i år, så vi kör efter det.

Mustang Racer - har inte den rätta formen än och han behöver nog ha några lopp till. Det blir helstängt som senast och barfota bak.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 4 APRIL 2024

Halmstad 8/4

Uncle Silvio - var bra i sin årsdebut och han drog ett besvärligt läge nu men samtidigt kan han hålla sig lugn i ryggar. Svårbedömd prestation eftersom han har vunnit två gånger från ledningen men samtidigt gynnad av barfota runt om. Vanlig vagn och öppet huvudlag.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 1 APRIL 2024

Åby 6/4

Västerbo Voodoo - blev väldigt ner balanserad senast för att han skulle gå felfritt och därmed lite trög i loppet. Kommer att utrusta honom med skygglappar nu som han kommer att tävla bättre på. Det är luriga förutsättningar och han behöver nog ha några lopp innan han fungerar i lopp och balans.

Mysterius Lucifer - blev en tuff öppning och sedan blev han het i ledningen senast, så han kommer att få tävla i ryggar denna gång. Han ser formstark ut och det blir intressant att se hur det fungerar i lopp. Helstängt och barfota runt om.

U.S.Marines - har tränat på fint i vinter och han ser smidigare ut än i fjol. Det blir barfota bak.

All In Face - blev het med skygglapparna senast. Med den långa distansen så blir det öppet huvudlag denna gång. Normalt stark individ men han måste hålla sig lugn för att klara distansen.

Kagan - gjorde ett bra lopp i debuten och fick bra förutsättningar denna gång. Det blir biken denna gång och barfota runt om.

Irma Sisu - Lite minus på läget då hon är startsnabb. Det blir helstängt och vanlig vagn, barfota runt om.
/ Admin