Tävlingsinfo 

Informationen är för fri publicering. Informationen är den vi har och det finns inga tillägg men den kan ändras under tävlingsdagen på grund av yttre förutsättningar och känsla under tävlingsdagen.

FREDAGEN DEN 29 MARS 2024

Örebro 4/4

J.Kagan Brick - blev stressad i starten senast. nu fick han samma spår igen. Vi går tillbaka till helstängt huvudlag och huvan åker på igen. Det blir troligtvis skor bak denna gång men det avgörs efter underlaget på banan.

Mauro di Quattro - gör årsdebut och han ser smidigare ut i år och han gör nog en bra prestation direkt. Det blir öppet huvudlag, barfota runt om och vanlig vagn.
/ Admin

FREDAGEN DEN 29 MARS 2024

Solvalla 3/4

Stinaalvina Zonett - ser väldigt fin ut och vi har väntat på det här loppet. Det blir barfota runt om och helstängt huvudlag. Hon har tränat bra inför sin årsdebut.
/ Admin

FREDAGEN DEN 29 MARS 2024

Jägersro 2/4

Annamaria Diablo - har galopperat i starterna men jag tycker ändå att hon visar allt bättre takter. Nu blir det helstängt huvudlag och barfota bak.

Laredo Boko - ser ok ut även om han inte har toppform. Han har några jobb kvar innan det är dags för start så vi får se om han steppar upp. Det blir öppet huvudlag, barfota runt om.

Mustang Racer - fungerade dåligt i årsdebuten och vi kommer att korrigera framskorna plus att biken åker på. Även kupat helstängt.
/ Admin

FREDAGEN DEN 29 MARS 2024

Halmstad 1/4

Googoo Cool - var klart förbättrad i sista starten och allt ser bra ut. Vi kör med samma balans som senast, öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota bak.
/ Admin

FREDAGEN DEN 29 MARS 2024

Klosterskogen

Credityuan - vann i årsdebuten och ser starkare ut i träningen efter loppet. Denna gång blir det bike, öppet huvudlag och barfota runt om.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 24 MARS 2024

Åby 28/3

Mysterius Lucifer - fungerade inte på nya balansen i senast. Vi återgår till helstängt denna gång och barfota runt om, bike.

Jayden de Joudes - ska korrigeras med en käk till denna start. Han ser formstark ut och han går med öppet huvudlag, barfota bak och vanlig vagn.

Västerbo Voodoo - blev för laddad senast. Han ser bra ut aktionsmässigt och kastrationen i vinter kan ha hjälp till. Eventuellt skygglappar, barfota bak och vanlig vagn.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 24 MARS 2024

Solvalla 27/3

Carroty - har haft sin första riktiga vila sedan hon började tävla och hon har haft en bra träningsperiod. Hon ser fin ut. Barfota bak, bike och öppet huvudlag.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 24 MARS 2024

Axevalla 26/3

J.Kagan Brick - Har tagit loppen bra och han ser fortsatt fin ut. Denna gång blir det öppet huvudlag och skor runt om, vanlig vagn.

All In Face - har sett bra ut under vinterträningen och allt var bra i ett 18-jobb på Åby. Det blir barfota runt om och halvstängt, vanlig vagn. Han känns som en barfotahäst.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 14 MARS 2024

Åby 20/3

Malkia - var lite småblek i sista starten men hon ser bättre ut nu när hon fått träna på och bör göra ett förbättrat lopp. Barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Jiri Kucera - ser allt bättre ut. Klarar av spåret. Öppet huvudlag och samma balans.

Västerbo Voodoo - är kastrerad och tränat på bra i vinter. Det blir helstängt och mycket troligt barfota bak.

J.Kagan Brick - debuterar på fredag på Åby. Han har fin kunskap men det är alltid lite lurigt med bakspår bakom bilen för debutanter. Men han är klok. Eventuellt barfota bak.

Ferrara - har haft en bra vinter och han har kapacitet för att kunna utvecklas. Öppet huvudlag och barfota bak, vanlig vagn

Mysterius Lucifer - gjorde ett klart bra lopp som trea i comebacken. Bättre förutsättningar nu. Bike, öppet huvudlag och barfota runt om.

Kagan - ser fin ut och han har tagit till sig vinterträningen bra inklusive loppen i Frankrike. Ett spännande år väntar och det blir en spännande start. Barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 14 MARS 2024

Solvalla 20/3

Albert Zonett - ser till och med smidigare ut än för några veckor sedan. Nu blir det samma upplägg men korrigering till vanligt vagn som näst sist. Öppet huvudlag och barfota fram.

Jayden des Joudes - har varit borta länge och har blivit kastrerad. Han visar en alertare stil efter det, Barfota bak och vanlig vagn.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 10 MARS 2024

Bjerke 16/3

Best Time Ever - har bra form men får inte ut det på banan så kanske ett montélopp kan göra susen. Öppet huvudlag och barfota bak.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 10 MARS 2024

Åby 15/3

Jayden de Joudes - har kommit tillbaka efter en lång frånvaro, då han även blivit kastrerad. Han är inte lika trög och visar fin kapacitet. Öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota bak.

Jiri Kucera - ser fin ut och det har blivit fel i de första starterna. Lättare balans nu och öppet huvudlag.

Uncle Silvio - har tränat bra, om än lite laddad. Svårbedömt hur han fungerar från 20m tillägg. Öppet huvudlag, barfota runt om och vanlig vagn.

J.Kagan Brick - skötte sig bra i kvalet och han har tränat fint och visat bra kunskaper. Öppet huvudlag och skor runt om.

Mustang Racer - ser smidigare ut och han startar med öppet huvudlag, vanlig vagn & barfota bak.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 4 MARS 2024

Mantorp 9/3

Mellby Indigo - vann senast och det blev väldigt bra utdelning på barfota runt om. Han ser fortsatt fin ut efter loppet och till och med smidigare. Det blir skygglappar nu när det är bakspår. Bike och barfota runt om.

Innovation Love - gjorde ett bra lopp och han har så bra form att han borde få bättre utdelning än under de senaste starterna. Bra spår bakom bilen då han är osäker och ser det bara positivt att starta honom lite tätt just nu. Bike, barfota runt om och eventuellt skygglappar.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 4 MARS 2024

Åby 7/3

Googoo Cool - har varit bra men ser lite rappare ut nu. Det blir barfota bak och lite lättare balans denna gång. Vanlig vagn.

Jiri Kucera - har inte fått till det men tycker ända att han visar bättre takter. Han värmde bra senast. Han står hårt inne i loppet och vi utgår för att köra felfritt och börja tävla in sig i formen. Barfota bak, vilket är ett plus & vanlig vagn.

Mysterius Lucifer - har tränat på bra och han har vissa perioder under året som han ser starkare ut och en sådan period är det nu. Han ser ut att vara i gott slag inför starten även om han brukar tävla lite sämre bakom hästar. Det är allmänt positivt och han tävlar barfota runt om och eventuellt någon typ av skygglappar.

Best Time Ever - har lagt om träningen vilket vi även gjort tidigare men det känns som vi har hittat ett intressantare upplägg nu. Det är också intressant med barfota runt om och det känns som det ger mer nytta denna gång än tidigare. Han har urryckare också som bara har använts en gång tidigare. Bike.

Inlägget redigerades den 4 mars 2024, kl. 22:28

/ Admin