Tävlingsinfo 

Informationen är för fri publicering. Informationen är den vi har och det finns inga tillägg men den kan ändras under tävlingsdagen på grund av yttre förutsättningar och känsla under tävlingsdagen.

ONSDAGEN DEN 31 JANUARI 2024

Åby 1/2

Albert Zonett - galopperade i senaste starten, annars ser han fin ut. Öppet huvudlag och bike. Han känns formstark.

Allan Zonett - hade lite problem med aktionen senast så vi gör korrigeringar till denna start. Han agerar starkare i träningen än ifjol så vi får se om det också ger utdelning på banan. Eventuellt skygglappar och vanlig vagn.
/ Admin

ONSDAGEN DEN 24 JANUARI 2024

Axevalla 27/1

Albert Zonett - gjorde en bra comeback senast. Han är lite missgynnad bakom hästar och det är minus om det blir kladdig bana med mycket stänk. Öppet huvudlag och vanligt vagn.

Innovation Love - har toppform. Som vanligt tävlar han med bomull i öronen, öppet huvudlag och biken.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 8 JANUARI 2024

Kalmar 13/1

Innovation Love - ser verkligen formstark ut igen. Bra förutsättningar denna gång och biken på.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 8 JANUARI 2024

Åby 11/1

Annamaria Diablo - har väldigt lätt för sig och hon har gjort allt rätt i träningen. Hon har utvecklats ännu mer efter kvalloppet. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn.

Googoo Cool - är mycket talangfull och har fin styrka. Han är förnuftig så troligtvis så löser han fjärdespåret. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Staro Quantas - ryckte tussarna i senaste starten och han har varit lite väl laddad hemma i träningen efter den grejen. Fördel är att det är ett montélopp så att han inte blir allt för laddad. Allt ser bra ut.

Västerbo Henry - ser bra ut i träningen. Han fick ett struligt lopp senast men har bra förutsättningar nu oavsett om han håller upp ledningen eller ej. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Credityuan - laddad och fin. Han har gjort bra lopp på slutet och klarar distansen bra. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Uncle Silvio - är fortfarande lite het i träningen så det är ett litet frågetecken på distansen. Bör gå i ryggar över den distansen. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Mellby Indigo - ser fortsatt fin ut. Han hade nog problem med fästet i senaste starten på Solvalla, så han bör prestera bättre denna gång. Bike & halvstängt på igen.

Inlägget redigerades den 8 januari 2024, kl. 15:18

/ Admin

ONSDAGEN DEN 3 JANUARI 2024

Åby 3/1-24

Booker's - har det blivit fel för i de första starterna hos oss. Han är väldigt missgynnad av spår ett så vi försöker göra en lugn avgång. Öppet huvudlag och ny utrustning som förhoppningsvis gör att han går felfritt i starten.

Mauro di Quattro - ser bra ut och han står på tur för seger. Öppet huvudlag och ingen huva denna gång. Samma balans.

Innovation Love - hade en tveksam vecka i träning och lopp i senaste loppet. Han beter sig bättre i träningen nu som även i veckorna före det. Vanlig vagn och öppet huvudlag.
/ Admin

ONSDAGEN DEN 3 JANUARI 2024

Solvalla 3/1-24

Mellby Indigo - har formen på topp. Han har bra förutsättningar. Han går med öppet huvudlag idag när det är öppet spår. Bike och samma balans.
/ Admin