Tävlingsinfo 

Informationen är för fri publicering. Informationen är den vi har och det finns inga tillägg men den kan ändras under tävlingsdagen på grund av yttre förutsättningar och känsla under tävlingsdagen.

TISDAGEN DEN 26 DECEMBER 2023

Axevalla 31/12

Staro Quantas - har utvecklats bra och framför allt i monté. Han fungerade bra med fullbroddat bak senast, så det blir nog den balansen igen. Inga ändringar.

Jiri Kucera- har varit ifrån länge. Det är en lite spänd häst och är svårbedömd men han har en smidigare aktion nu än vid starterna i våras. Det blir lite mer svårbedömt vid eventuell snö och broddar.
Vanlig vagn och öppet huvudlag.

Mangiapane - kom bort senast men han hade också varit ifrån inför den starten. Lite sämre i ryggar. Eventuellt testar vi urryckare för första gången nu. Lite frågetecken på förutsättningarna. Vanlig vagn och helstängt och urryckare.

All In Face - har gjort två bra lopp och han känns lite rappare efter andra starten. Han går nu första gången med bike. Öppet huvudlag och urryckare.

Crediyuan - gjorde ett klart bra lopp senast på brodd. Det var första gången på den balansen så det verkar som att han löser det bra. Han får återgå till vanlig vagn då han blev för het med biken senast. Öppet huvudlag.

Carroty - fungerade inte senast. Normalt sätt så trivs hon med skor och brodd och gått bra under vinterhalvåret. Detta var första året som hon har fungerat på sommarbalans. Klarar säkert distansen på ett bra sätt. Öppet huvudlag och eventuellt skygglappar och urryckare. Vanlig vagn.

Mellby Indigo - ser fortsatt fin ut och han har gått bra till slut i några lopp. Han drar nytta av att han är lika snabb med skor och brodd. Vanlig vagn och helstängt. Första gången med urryckare.

Power - har tränat en längre tid och det är första gången han tävlar med skor och brodd. Det fungerade bra i ett lite vassare jobb på gården. Men det är fortfarande ett frågetecken hur det fungerar i lopp. Öppet huvudlag och bomull i öronen till loppet.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 25 DECEMBER 2023

Åby 28/12

Best Time Ever - har tokform. Han har suttit fast några gånger och ser fin ut. Bike igen, helstängt. Distansen är ok men ingen fördel.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 25 DECEMBER 2023

Solvalla 26/12

Innovation Love - har toppform och han trivs med lite brodd. Tillbaka till bike som han fungerat bra med tidigare. Öppet huvudlag som vanligt.

/ Admin

MÅNDAGEN DEN 18 DECEMBER 2023

Åby 20/12

Mauro di Quattro - blev för dåligt broddad i senaste starten. Nu räknar vi med varm/mjuk bana så det blir en tredje typ av vinterbanan för hans del, som blir ännu mer svårbedömt tills denna start. Vanlig vagn och öppet huvudlag.

Best Time Ever - gjorde ett av sina bättre lopp i år i senaste starten då han blev fast och kom ut sent. Lite ny utrustning tills denna start och hoppas att han kan öppna lite bättre. Helstängt och bike.

Uncle Silvio - är lite laddad i träningen men har tagit till sig träningen bra. Lite frågetecken med mjuk/varmare banan och skor bak. Svårbedömd men kan prestera bra direkt. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Mangiapane - har varit ifrån för en halsinfektion. Han kan öppna bra och startsnabbheten kan kanske göra sig bättre bland treåringar än mot äldre som han mött i tidigare starter. Han har inga problem med brodd men fler frågetecken på en mjuk/varmarebana med skor. Skygglappar och vanlig vagn.

Mellby Indigo - fortsätter att se bra ut och gör fina lopp. Halvstängt på igen samt biken. Frågetecken på varm sommarbana mot tidigare skor med brodd.

Inlägget redigerades den 18 december 2023, kl. 22:27

/ Admin

MÅNDAGEN DEN 18 DECEMBER 2023

Jägersro 19/12

Star Photo - galopperade till slut i senaste starten. Den här gången får han mer stängt huvudlag och sänkskydd. Han har bra form och det finns möjlighet till ledningen som är ett litet plus. Vanlig vagn, stänk och stängt huvudlag.
/ Admin

FREDAGEN DEN 15 DECEMBER 2023

Halmstad 15/12

Center Bus - kommer i allt bättre form och han hoppade nog bort segern senast. Han fungerade i alla fall bra med brodd och det blir samma balans och vagn som i förra starten.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 4 DECEMBER 2023

Mantorp 10/12

Mellby Indigo- ser fortsatt rytmisk och fin ut i träningen. Halvstängt på igen och vanlig vagn.

All In Face- har klarat av några snabbare tempojobb på gården med skor och brodd men det är ändå frågan om hans aktion klarar av skor med brodd. Intressant i träning och förutsättningar. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Best Time Ever- har varit ifrån för halsinfektion. Han ser väldigt pigg och formstark ut för dagen. Troligtvis inget större minus med skor och brodd. Troligtvis bike och skygglappar.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 4 DECEMBER 2023

Åby 9/12

Carroty- fortsätter att se bra ut i formen. Inte så stora frågetecken då hin fungerar bra med skor och brodd. Öppet huvudlag och bike.

Staro Quantas- ser bra ut och han har fått mer spänst i sig. Han har bättre form nu även fast han har gått bra hela året. Skygglappar och kan fungera med brodd och bakskor även om det är ett litet frågetecken.

Ad Hoc- ser bra ut i formen men det är ett större frågetecken hur han fungerar med bakskor och brodd. Helstängt och vanlig vagn.

Innovation Love- hade en halsinfektion men han orkar mer för dagen i träningen. Bakskor och brodd är ok för honom. Öppet huvudlag och bike.

Inlägget redigerades den 4 december 2023, kl. 21:28

/ Admin

MÅNDAGEN DEN 4 DECEMBER 2023

Kalmar 8/12

Star Photo- börjar komma tillbaka i form efter en halsinfektion. Han tränar starkare nu än inför förra starten. Gynnad av skor och fyrsen bana och eventuellt brodd. Bike på.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 4 DECEMBER 2023

Åby 6/12

Booker's- gör första starten för oss. Han har sett bra ut och besitter bra kapacitet men är lite svårbedömd. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Eight Mile- har varit ifrån för halsinfektion. Inte riktigt i form. Skygglappar och vanlig vagn.

Mauro di Quattro- har varit ifrån för halsinfektion. Finns kapacitet och han gör nog ett bra lopp direkt. Vanlig vagn och öppet huvudlag.

Take it Easy Tour- har varit ifrån länge. Bra kapacitet men frågetecken med brodd. Han har hittills tävlat bättre i monté men kan göra ett bra lopp. Öppet huvudlag vanlig vagn.

On the Move- fungerade inte på barfota fram senast, tränar ändå förbättrat den sista månaden. Stort frågetecken med femtespåret men med lite hästar kan underlätta starten. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Center Bus- var blek i den första starten. Han såg bra ut innan det loppet och har sett ännu bättre ut efteråt. Öppet huvudlag och frågetecken på hur han fungerar med skor och brodd bak.

Irma Sisu- tog lördagens lopp bra och hon såg bra ut i träningen i veckan. Hon gick med skor och broddar som även denna start.

Inlägget redigerades den 4 december 2023, kl. 21:21

/ Admin