Tävlingsinfo 

Informationen är för fri publicering. Informationen är den vi har och det finns inga tillägg men den kan ändras under tävlingsdagen på grund av yttre förutsättningar och känsla under tävlingsdagen.

MÅNDAGEN DEN 22 APRIL 2024

Örebro 27/4

De Facto - gör debut hos oss. Han har varit fin i ett 17-jobb på Åby. Han står perfekt inne i klassen annars hade han inte startat direkt på V75 efter så lång frånvaro. Han kommer att vara bättre med några lopp i kroppen oavsett. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn.

Västerbo Voodoo - tävlar allt bättre och vi har även kunnat lättat balansen i de sista starterna. Han klarar nog av spåret men får fundera lite på om det blir skygglappar eller ej under veckan på grund av spåret.

Albert Zonett - fick strykas för en hovböld men han har inte behövt stå över träning Det blir öppet huvudlag och barfota fram.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 22 APRIL 2024

Åby 24/4

B.B.Amore - en snabb debutant som är gynnad av startbil då han är lite spänd. Öppet huvudlag och barfota bak. Vanlig vagn.

J.Kagan Brick - är gynnad av startbil och öppet spår. Han är inte väldigt startsnabb men bättre än att öppna bakom hästar. Han går med helstängt huvudlag, barfota bak och vanlig vagn.

Irma Sisu - galopperade i årsdebuten och fick därmed inte något riktigt lopp i kroppen vilket försämrar formen. Det blir helstängt igen och vanlig vagn.

Credityuan - klarade inte av banan i Norge senast men han ser ändå mycket smidigare ut just nu än tidigare under året. Det blir barfota runt om och vanlig vagn.

Mustang Racer - var förbättrad senast och han ser ännu smidigare ut efter det loppet. Läget är helt ok och han kommer att gå med heltstängt huvudlag nu när han har bakspår. Bike.

All In Face - var lite seg i senaste starten men han var lite låg inför och efter loppet senast. Han ser piggare och rappare ut nu. Det är också ett plus om han kommer till ledningen. Det blir öppet huvudlag och bike.

Mysterius Lucifer - har gjort bra lopp men han behöver lite flyt i loppen. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 21 APRIL 2024

Axevalla 23/4

Jayden de Joudes - har gjort två bra lopp och han fortsätter att se bra ut. Det blir samma balans med barfota bak och öppet huvudlag. vanlig vagn.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 21 APRIL 2024

Halmstad 22/4

Annamaria Diablo - har uppträtt förbättrat i två starter. Hon kommer att tävla med barfota bak och lättare balans och mindre nerdövad denna gång.

U.S.Marines - Var blek i årsdebuten. Han har tränat på fint efter det och gått mer tempojobb, så han bör vara klart förbättrad inför denna start. Det blir lättare balans fram denna gång och barfota bak. Vanlig vagn.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 18 APRIL 2024

Uppdaterad info Jägersro

Harpy - kommer att gå med helstängt huvudlag.
/ Admin