Tävlingsinfo 

Informationen är för fri publicering. Informationen är den vi har och det finns inga tillägg men den kan ändras under tävlingsdagen på grund av yttre förutsättningar och känsla under tävlingsdagen.

SÖNDAGEN DEN 9 JUNI 2024

Åby 13/6

Jack Eichel - gör fina lopp och han fortsätter att utvecklas. Samma balans som tidigare med barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Real News - har tagit de här två loppen och segrarna på ett bra sätt. Det blir barfota bak och öppet huvudlag igen.

Uncle Silvio - har haft en paus men han har coolat ner avsevärt i träningen och ser allmänt fin ut. Läget är bra över full distans. Det blir barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Västerbo Voodoo - gör fina lopp och håller bra form. Det blir samma balans som tidigare; barfota bak, helstängt och vanlig vagn.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 9 JUNI 2024

Örebro 13/6

Laredo Boko - har riktigt fin form nu och han har gjort två tuffa lopp. Det blir samma balans med barfota runt om och öppet huvudlag. Denna gång blir det vanlig vagn.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 9 JUNI 2024

Solvalla 11/6

Underground Artist - har nu fått två lopp i kroppen och han ser riktigt formstark ut. Det blir samma balans med barfota bak och öppet huvudlag. Vanlig vagn.
/ Admin

TISDAGEN DEN 4 JUNI 2024

Information om F-skattsedel

Vi har fått information om att ett beslut om indragen F-skatt är gjord till Skatteverket. Beslutet skickades från Skatteverket via post under måndagen 3 juni, så det är oss ännu inte tillhanda. Därför kan jag i dagsläget inte ge mer information än så här;

Jag är i bra form och var med om en svår trafikolycka för snart ett år sedan, men jag kan säga att här beskedet tar mer på kropp och själ.

Situationen har varit en utmaning under en längre tid och därför sänkte vi priset på gården i Sundsvall och fick därmed igenom en försäljning. Jag släppte ner axlarna då vi istället skulle ha varit mer aktiv i kontakten med Skatteverket med information om den positiva utvecklingen och de nya förutsättningarna med försäljningen av fastigheten.

Det finns en optimism men affären kring försäljningen måste ha sin gång. Jag hoppas att ni kan respektera att vi måste arbeta med den uppkomna situationen och vi kommer att delge informationen till Svensk Travsport.

//Robert Bergh

Inlägget redigerades den 4 juni 2024, kl. 15:47

/ Admin

SÖNDAGEN DEN 2 JUNI 2024

Kalmar 6/6

Staro Quantas - gör årsdebut. Han har tränat på fint och han har utvecklats mer till denna säsong. Samma balans som tidigare med barfota bak och skor fram (tryckfel tidigare version). Öppet huvudlag.

Proffs - gör också årsdebut. Han har varit till och från i träningen men fungerar han så har han bra kapacitet. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Ferrara - har haft en träningsperiod. Han har tagit till sig träningen nu och ser allt bättre ut. Det blir helstängt huvudlag och barfota bak, vanlig vagn.

U.S.Marines - ser fin ut och han gjorde ett bra i söndags då han också hade lite sparat. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag och bike.

Inlägget redigerades den 3 juni 2024, kl. 21:17

/ Admin