Robert Bergh i sociala medier

Startinfo

MÅNDAGEN DEN 27 MAJ 2024

Axevalla 2/6

Googoo Casino - gör sin debut. Han har varit lika okomplicerad som han visade i kvalet. Han har bra kunnande. Skor runt om och helstängt huvudlag.

Jack Eichel - ser allt rappare ut och han tar loppen bra. Det blir öppet huvudlag och barfota bak.

U.S.Marines - har inte varit till sin fördel i sina två första starter i år så han har fått en tuffare träningsperiod inför denna start. Det blir öppet huvudlag och bike, barfota bak.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 27 MAJ 2024

Mantorp 1/6

Mauro di Quattro - fortsatt fin form men han har fått dålig utdelning. Öppet huvudlag och barfota bak.

Västerbo Voodoo - är inne i en bra period och han har utvecklats den sista månaden. Samma balans som tidigare med barfota bak och skygglappar.

I.D.Got a Colt - har förbättrat sig i träningen efter debuten. Det blir lättare balans fram och barfota bak till denna gång. Bike.

Kagan - tränar på bra. Det blir öppet huvudlag, bike och barfota runt om.

Laredo Boko - är i fin form nu. Det blir öppet huvudlag, barfota runt om och bike.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 26 MAJ 2024

Vaggeryd 30/5

Fröjdholm - gjorde en bra årsdebut. Han är gynnad av startbil. Samma balans som senast; öppet huvudlag och barfota fram.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 26 MAJ 2024

Åby 29/5

Underground Artist - blev lite stum och seg i årsdebuten men han ser klart förbättrad ut. Han går med öppet huvudlag och barfota bak. Vanlig vagn.

Malkia - har fått träna på rejälare efter senaste starten och det ser bra ut. Öppet huvudlag och barfota bak.

Mustang Racer - är inne i en väldigt fin period och han ser smidigare och rappare ut. Lite frågetecken för voltstart men han fick ett bra spår för felfri avgång. Det blir öppet huvudlag och barfota bak.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 19 MAJ 2024

Åby 23/5

Jack Eichel - avvaktar söndagens start.

Real News - avvaktar söndagens start.

Booker's - blev för tufft med utvändigt ledaren senast. Han ser fortsatt fin ut. Barfota fram och öppet huvudlag.

Fröjdholm - har kommit tillbaka efter tävlingspaus. Det blir barfota fram, vanligt huvudlag och vanlig vagn.

Västerbo Voodoo - inne i en väldigt fin period. Det blir barfota bak och helstängt huvudlag som senast.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 19 MAJ 2024

Axevalla 21/5

Mauro di Quattro - var ok senast. Denna gång blir det halvstängt och barfota runt om och vanlig vagn.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 19 MAJ 2024

Halmstad 20/5

Googoo Cool - har haft en paus och han är svårbedömd efter den. Han ser spänstig och fin ut och går barfota runt om och öppet huvudlag och vanlig vagn.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 19 MAJ 2024

Lindesberg 19/5

Jack Eichel - en fin debutant. Han går med skor runt om och öppet huvudlag.

Real News - mycket talangfull häst som nog klarar av spåret. Han går med skor runt om och öppet huvudlag.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 19 MAJ 2024

Åmål 19/5

Credityuan - ser fortsatt fin ut. Det har strulat till sig i några lopp både med vagn och suttit fast. Bättre förutsättningar nu med voltstart. Det blir barfota runt om och öppet huvudlag.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 9 MAJ 2024

Åby 15/5

Ace Wibb - intressant debutant. Han går med skygglappar och barfota bak.

Booker's - ser fortsatt fin ut. Det blir öppet huvudlag och eventuellt barfota fram.

All in Face - var dålig i senaste starten. Det blir helstängt, barfota runt om och vanlig vagn.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 9 MAJ 2024

Axevalla 14/5

Underground Artist - har haft en bra vinter. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 9 MAJ 2024

Vaggeryd 13/5

Mamie's Survivor - har en stark och positiv inställning. Det blir barfota bak och öppet huvudlag.

Västerbo Voodoo - får gå med lite tyngre balans denna gång och det är bra förutsättningar i voltstart. Skygglappar och barfota bak.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 9 MAJ 2024

Charlottenlund 12/5

Grant Hall - ser fortsatt fin ut. Han har bra spår för honom på den banan. Det är barfota runt om och öppet huvudlag. Bike.

Allan Zonett - ser fin ut efter sin årsdebut. Svårbedömd startsnabbhet men skygglappar på denna gång och lättare balans. Bike på.

Kagan - har haft en paus och han ser riktigt fin ut. Han brukar gå bra efter paus. Öppet huvudlag och barfota runt om.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 9 MAJ 2024

Halmstad 10/5

Mauro di Quattro - fungerade sist om än lite trög. Halvstängt huvudlag på denna gång och barfota fram och skor bak. Läget är fortsatt bra för felfri avgång och han bör prestera bättre denna gång.

Irma Sisu - var knepig i sista starten utan att vi hittar något fel. Hon är smidig och fin i träningen. Det blir helstängt, skor fram och barfota bak. Hon är normalt sätt gynnad av läget.

Mysterius Lucifer - var sämre senast när han tävlade utan skygglappar. Nu åker dom på igen så det blir helstängt huvudlag och barfota runt om.

Inlägget redigerades den 9 maj 2024, kl. 10:40

/ Admin

TORSDAGEN DEN 9 MAJ 2024

Jägersro 9/5

Malkia - ser fortsatt fin ut och hon har fått en träningsperiod inför denna start. Öppet huvudlag och barfota bak.
/ Admin

ONSDAGEN DEN 1 MAJ 2024

Mantorp 6/5

Credityuan - trivdes inte i biken. Han ser smidig ut och har fin form. Det blir öppet huvudlag, barfota runt om och vanlig vagn.

All In Face - gör fina lopp och han har fin form. Ett plus om han kommer till ledningen. Någon typ av skygglappar och barfota runt om. Vanlig vagn.
/ Admin

ONSDAGEN DEN 1 MAJ 2024

Halmstad 3/5

B.B.Amore - korrigeras i balasen till denna start. Men han är spänd så det är inte säkert att det fungerar även fast det är från spår 6. Det blir skor runt om och öppet huvudlag.

Mustang Racer - har väldigt fin form och han ser allt bättre ut. Lurigt läge. Det blir öppet huvudlag denna gång på grund av spåret. Bike och barfota bak.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 28 APRIL 2024

Åby 4/5

Harpy - hade jobbigt med banan på Jägersro men han har tagit sig ur det bra och tränar på för fullt och bör göra en bättre prestation. Det blir helstängt och vanlig vagn, barfota bak.

Laredo Boko - ser klart rappare ut den sista månaden. Det blir barfota runt om, mindre nerdövad och bike.

Jayden des Joudes - har gjort fina lopp efter sin comeback. Det blir barfota bak, vanlig vagn och skygglappar första gången i år.
/ Admin

FREDAGEN DEN 26 APRIL 2024

Korrigering Örebro 26/4

Västerbo Voodoo - kommer helstängt.
/ Admin

FREDAGEN DEN 26 APRIL 2024

Tingsryd 1/5

Pinto Bob - har varit behandlad och haft en paus. Känns som en fördel med Tingsryds milebana då han har fungerat bättre på stora banor. Det blir barfota runt om, bike och mindre nerdövad.

Mysterius Lucifer - har toppform men behöver lite mer flyt i loppen. Det blir bike och troligtvis öppet huvudlag, urrycker och barfota runt om.
/ Admin

FREDAGEN DEN 26 APRIL 2024

Tingsryd 1/5

Pinto Bob - har varit behandlad och haft en paus. Känns som en fördel med Tingsryds milebana då han har fungerat bättre på stora banor. Det blir barfota runt om, bike och mindre nerdövad.

Mysterius Lucifer - har toppform men behöver lite mer flyt i loppen. Det blir bike och troligtvis öppet huvudlag, urrycker och barfota runt om.
/ Admin

FREDAGEN DEN 26 APRIL 2024

Åmål 1/5

Allan Zonett - är kastrerad under sin paus och han ser lättare och finare ut i steget. Han tävlar bättre i front än bakom hästar men det kanske blir ändring på det efter kastrationen. Öppet huvudlag och barfota bak.
/ Admin

FREDAGEN DEN 26 APRIL 2024

Vaggeryd 28/4

Booker's - är kastrerad och ser mer samlad ut i år. Han har varit bra i ett banjobb på 18/2000m. Spåret och voltstart kanske är ett frågetecken men jag tror att det fungerar nu när han är valack. Det blir eventuellt barfota fram.

Grant Hall - har tagit loppet bra och han ser ännu mer formstark ut nu. Det blir bike och barfota runt om. Öppet huvudlag.

Mauro di Quattro - har fin form men saknar lopp i kroppen. Han fick bra spår på distansen. Skor bak och barfota fram. Han gör nog ett bra lopp.

Sterbik - väldigt laddad och han har varit in på Åby tre gånger men ser spänd ut. Sammantaget svårbedömd men han tränar fint och har bra kapacitet för klassen. Skor runt om och vanlig vagn, öppet huvudlag.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 22 APRIL 2024

Örebro 27/4

De Facto - gör debut hos oss. Han har varit fin i ett 17-jobb på Åby. Han står perfekt inne i klassen annars hade han inte startat direkt på V75 efter så lång frånvaro. Han kommer att vara bättre med några lopp i kroppen oavsett. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn.

Västerbo Voodoo - tävlar allt bättre och vi har även kunnat lättat balansen i de sista starterna. Han klarar nog av spåret men får fundera lite på om det blir skygglappar eller ej under veckan på grund av spåret.

Albert Zonett - fick strykas för en hovböld men han har inte behövt stå över träning Det blir öppet huvudlag och barfota fram.
/ Admin

MÅNDAGEN DEN 22 APRIL 2024

Åby 24/4

B.B.Amore - en snabb debutant som är gynnad av startbil då han är lite spänd. Öppet huvudlag och barfota bak. Vanlig vagn.

J.Kagan Brick - är gynnad av startbil och öppet spår. Han är inte väldigt startsnabb men bättre än att öppna bakom hästar. Han går med helstängt huvudlag, barfota bak och vanlig vagn.

Irma Sisu - galopperade i årsdebuten och fick därmed inte något riktigt lopp i kroppen vilket försämrar formen. Det blir helstängt igen och vanlig vagn.

Credityuan - klarade inte av banan i Norge senast men han ser ändå mycket smidigare ut just nu än tidigare under året. Det blir barfota runt om och vanlig vagn.

Mustang Racer - var förbättrad senast och han ser ännu smidigare ut efter det loppet. Läget är helt ok och han kommer att gå med heltstängt huvudlag nu när han har bakspår. Bike.

All In Face - var lite seg i senaste starten men han var lite låg inför och efter loppet senast. Han ser piggare och rappare ut nu. Det är också ett plus om han kommer till ledningen. Det blir öppet huvudlag och bike.

Mysterius Lucifer - har gjort bra lopp men han behöver lite flyt i loppen. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 21 APRIL 2024

Axevalla 23/4

Jayden de Joudes - har gjort två bra lopp och han fortsätter att se bra ut. Det blir samma balans med barfota bak och öppet huvudlag. vanlig vagn.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 21 APRIL 2024

Halmstad 22/4

Annamaria Diablo - har uppträtt förbättrat i två starter. Hon kommer att tävla med barfota bak och lättare balans och mindre nerdövad denna gång.

U.S.Marines - Var blek i årsdebuten. Han har tränat på fint efter det och gått mer tempojobb, så han bör vara klart förbättrad inför denna start. Det blir lättare balans fram denna gång och barfota bak. Vanlig vagn.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 18 APRIL 2024

Uppdaterad info Jägersro

Harpy - kommer att gå med helstängt huvudlag.
/ Admin

SÖNDAGEN DEN 14 APRIL 2024

Jägersro 20/4

Uncle Silvio - har gjort två bra lopp i år och loppen gör honom gott. Denna gång blir det barfota runt om men vanlig vagn.

Ferrara - klarade inte av banan senast på Färjestad. Han ser fin ut och bör tävla på bra nivå. Barfota bak och öppet huvudlag.

Harpy - gör årsdebut. Han har trimmat på bra och var fin i ett 17-jobb på Åby. Lång distans har inte varit några problem tidigare. Öppet huvudlag och barfota bak.

Stinaalvina Zonett - avvaktar tisdagens lopp men tanken är att hon ska gå med samma balans.

Inlägget redigerades den 15 april 2024, kl. 06:01

/ Admin

SÖNDAGEN DEN 14 APRIL 2024

Åby 18/4

Blablablaa - gjorde ett bra lopp i sin debut och blev störd efter 400m. Han går med samma balans igen; öppet huvudlag och barfota bak.

Malkia - hade väldiga problem med banan på Färjestad. Hon bör tävla på en bättre nivå denna gång. Samma balans som tidigare; öppet huvudlag och barfota bak.

Västerbo Voodoo - fungerade bra i senaste starten och han blir allt spänstigare. Får samma balans igen, lättad fram och barfota bak och öppet huvudlag.
/ Admin

Följ Robert

Ta del av det senaste från Robert Bergh i sociala medier.