Robert Berghs travblogg

ONSDAGEN DEN 10 JULI 2013

Helt Fantastic

Sitter på Visby hotell och blev laddad för en blogg igen! Vet att det var ett tag sedan...men har haft skrivkramp!!

Eller kan vara som Stig Wiklund sa efter det gått några veckor efter Elitloppssegern. Passa dig, så du inte hamnar i "honungsfällan"
Vad betyder det? Jo, när man går på moln och så kan man jobba ännu mera och känner inte av, att man sover för lite, tar på sig för mycket o.s.v.

Bra tips av Stig det, och det är bland annat tack vare honom att denna blogg blir av, för han var förste man, som anmälde sig att köpa en andel i Ecurie Fantastic.
Ecurie Fantastic ville jag skulle bli ett gäng, som ska ha väldigt trevligt tillsammans och äga bra hästar.
Ja många säger så, och kör det när man säljer konsortium hästar, men oftast är det svårt att få till bra hästar, umgänge, ekonomi, men jag ville verkligen att detta skulle bli bra, och i framtiden bli en viktig hästägare till stallet som har ekonomi att köpa nya hästar när jag hittat "nöten"

Stallet äger nu Stay The Night och två 2-åringar, så starten har blivit otrolig kul och bra för mig och gänget, som har gått med i Fantastic.
Träffade många av dom nu på eftermiddagen på en uteservering, där det känns dom känt varandra hela livet, och dom har verkligen kul tillsammans.
Flera av dom kom igår till Visby och hade middag tillsammans och Raffe Vadsmo, som sköter konsortiumet, gav information.

Nu får vi hoppas, att man vinner med Stayen ikväll, så tar nog festen sig upp på en ännu högre nivå..

Tycker att det ser bra ut för stallets chanser ikväll på Visby men tycker nog att Kadett C.D, Stay The Night och Krypton Eye känns hetast.

Nej nu ska man dra till banan och förhoppningsvis får vi en bra kväll så vi kan Stay the night...

/ Robert Bergh