Robert Berghs travblogg

SÖNDAGEN DEN 13 MAJ 2012

Det berör!

Har suttit och tittat på Mancester Citys match och vilken rysarmatch, helt otroliga slutminuter med två mål på övertid så liga guld blev ett faktum.
Har alltid haft City som ett favoritlag, vet inte riktigt varför men det är väl dom går efter policyn att det bästa är gott nog och sen när Mancini kom det så vart det riktigt spännande lag.
Men att se den glädje den innerliga glädje för guldet är fantastiskt att se, spelare som valt det laget fast dom varit i bra lag tidigare, men bedömt att chanserna att få vinna guldet med klubb byte och känna att man är bäst betyder så mycket.

Tittade in och såg Oslo Grand Prix också, och det är coolt att se en 9 åring äga största vinnarvilja i eliten också, och Martens uppskattar verkligen att vinna de stora loppen, han visar sina känslor i allafall.

Coolaste idag var väl ändå när Filippo Inzaghi gjorde 2-1 för sitt Milan idag,i sin sista aktiva match, han kramade publiken, han kramade sina lagkompisar och sen fick han en kram av domarn!!

Det blir inte så mycke trav denna vecka utan det blir hockey VM denna vecka, så förhoppningsvis står jag och blir berörd i Helsingfors nästa söndag när Z lagt in den i öppen kasse!!

Nu får ni ha det så bra så hörs vi till Elitloppsveckan!
/ Robert Bergh