Robert Berghs travblogg

SÖNDAGEN DEN 31 JULI 2011

Vilket go i France

Är precis klar med träningslistorna för nästa vecka. Började direkt när jag kom hem från Hagmyrens tävlingar och klar nu vid 21.45!!
Det kan kännas lite jobbigt någon söndag att dra igång dessa scheman men när man väl har börjat så kommer man in i varje häst och tänker, nu ska det bli intressant att se hur han är i veckan på den nya träningen, eller om han blivit lugnare, eller tog hon lopper bra o.s.v.
Det är mycket förväntan och spänning och nya mål när man gör dom för ny vecka.
Dessa har man gjort i 15 år varje söndag oavsett var man varit i världen och dygnsrytm!!
En söndag fick jag skriva ett enkelt träningsupplägg och det var när broder Hasse tog SM guld med AIK.
Dom var i princip chanslös att ta guldet men det var sista matchen och jag hade kört på Solvalla så jag tyckte det skulle bli kul att ta nägra öl och se matchen.
Alla resultat gick AIKs väg och vips var man på SM-fest.....

Mycket bra arrangemang på Hagmyren i helgen med glad publik. Jag vet inte vad Johan Lindberg fick för namn på sin tjänst för Gävleborg men han har gjort mer än vad någon kapten gjort på något skepp i allafall!!
Han har inte behövt ställa ut brädan heller.... alla vill hellre att skeppet ska bli bättre.
Kanonjobb!!

Förresten på schemat som jag gör så står allt som ska hända med varje häst, om dom ska gå rakbana, backe , rundbana och vilka tempon och tider, massager, starter o.s.v.

Vilket flyt vi har i Frankrike, titta på raden från denna vecka med 7 starter: 3-2-1-1-1-2-1 nästan 60.000 euro inkört!!!

Vi har nu 18 hästar och 21 boxar men det kommer åka ner 5-7 hästar till i slutet på augusti. Så det är mycket troligt kommer vi hyra fler boxar från 1 september.
Det är mycket roligt att vi för första gången, på dessa 7-8 år som vi varit i Frankrike, har kommit in häst i träning för att tävla i Frankrike.

Man kurrar som en katt när man lägger in hästarna för lopp på Franska propositionerna/loppen....

Au revoir!
/ Robert Bergh