Robert Berghs travblogg

TISDAGEN DEN 1 JULI 2008

Hej och välkommen till vår hemsidan och min blogg!

Tog semester från bloggen ett tag, och sedan bestämde vi oss för att skapa en ny hemsida och då fick årsdebuten vänta till den sidan blev klar.
Den "gamla" känns som den varit med i en evighet, så det känns bra med den nya och samtidigt komma med lite nya saker, bl.a SMS tjänsten. Det ska bli spännande att se om man lämna ut de rätta vinnarna, det käns så i alla fall...

Man får väl försöka hålla igen lite på bloggen...för det blev så uppmärksammat på ett konstigt sätt under förra perioden. Saker som redan hänt och med mycket humor, sånt kan man väl inte börja göra reportage om ett halvår senare på??? eller när jag är lite klurig, så kunde några missförstå det helt och hållet!!
Men annars känns det som att mitt bloggande var uppskattat.

Det har varit många funderingar varför jag slutat köra med CROCS efter bara nio månader, för den slog igenom kraftigt runt om i världen under den tiden, men avtalet var inte längre och det blev ingen förlängning då det kom nya chefer under avtalstiden. Men en vecka utan reklam på dressen räckte för att LOTUS MASKIN OCH TRANSPORT AB var med på noterna och vi har nu skrivit ett treårigt avtal där även transportbilarna kommer dekoreras.

Det väntar en kanonhelg på Bergsåker i dagarna och vi selar ut 18st från stallet i helgen och förhoppningsvis finns det lite vinnare med också!
Men dom ligger på SMS tjänsten, men kan ge er två vinnare på V75, Conny Lobell och Longlegs vinner.

Må väl och lycka till med det ni gör!

Det här var nog den tråkigste blogg jag dragit...men okej, lugn start..
/ Robert Bergh